Rorisolasjon

Ledende på rørisolering

Waco Isolering AS er ledende på markedet innenfor isolering av rør og har hatt kunder i hele Norden, hvor vi ofte byr inn på store prosjekter. Med hjelp av vår lange erfaring innen bransjen sikrer vi kundene våre en løsning som er av høy kvalitet, med kort leveringstid, som samtidig kan fås til en konkurransedyktig pris.

Rørisolasjon gir en forbedret driftseffektivitet til termiske enheter ved at temperaturen forholder seg noenlunde konstant. Avhengig av materiale vil isolasjonen også gi en bedre sikring mot brann.

Vi tilbyr isolering, kapsling og mantling til rør og tanker. Ved å ikke bare isolere, men også dekke til rørene med kapsling/mantling så beskytter man isolasjonen og forlenger levetiden.

Vi prefabrikker og lager alle deler selv i vår maskinpark, slik at det blir best mulig tilpasset enhver situasjon, både når det gjelder kvalitet og utseendet.


Kontakt Oss

Vi tilbyr uforpliktende befaring til deg som ønsker og se på muligheter i ditt prosjekt. Send oss en melding med en kort beskrivelse av hva du ønsker, så kontakter vi deg så snart som mulig. Ring oss gjerne om du har

+47 51 41 20 50

+47 90 68 90 90 (Vakt telefon)

post@wacoisolering.no

Tangen 9, 4070 Randaberg, Norway