Polyuretan

Hjem / Artikler / Polyuretan

Polyuretanskum som isolering

Én av våre mange tjenester er polyuretan skumming. Polyuretan skum er et fleksibelt materiale som brukes til kuldeisolering. Det skyldes blant annet at det kan formes som du vil ettersom det er et flytende materiale som deretter ekspanderer og stivner. Det har en utrolig god holdbarhet, lav varmeledning, og er helt tett.

Polyuretan er et opplagt materiale å anvende innen isolering, fordi det har en helt enestående isolasjonsevne i forhold til sin tykkelse. Det gir muligheten til å utvikle og implementere plassbesparende tiltak og optimere energibruket. 

Samtidig kan du være sikker på at det er en løsning som holder i mange år på grunn av den unike holdbarheten.

Ønsker du polyuretanskumming i din bedrift, kan du kontakte oss og høre mer om de forskjellige mulighetene. Vi tilbyr profesjonelle løsninger som skreddersys spesifikt etter dine behov.

Vi har stor erfaring på området, og har jobbet med bedrifter innen en lang rekke forskjellige bransjer. Derfor kan vi også finne noe som egner seg for deres behov, og tar gjerne en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg.

Her kan du være helt sikker på at kvaliteten er topp – både når det gjelder materiale og service. Sånn kan du sikre deg holdbare, profesjonelle og gjennomtenkte løsninger for din virksomhet.


Kontakt Oss

Vi tilbyr uforpliktende befaring til deg som ønsker og se på muligheter i ditt prosjekt. Send oss en melding med en kort beskrivelse av hva du ønsker, så kontakter vi deg så snart som mulig. Ring oss gjerne om du har

+47 51 41 20 50

+47 90 68 90 90 (Vakt telefon)

post@wacoisolering.no

Tangen 9, 4070 Randaberg, Norway