Polyuretanskum til isolasjon/ PUR-sprayskum

Polyuretanskum som isolering

Vi utfører skumming av nybygg skrog / tanker til fiske- og fabrikkskip, skumming av ombygde fiskefartøy, kulde- og kjøleanlegg om bord eller på fiskemottak på land. Videre skummes isvannstanker på meierier, slakterier osv. Også innvendig overflate skumming av industri- eller fryse- / kjølelagere.

Vi har byttet til 2 stk. nye Graco maskiner med opptil 100 meter slanger for fylling og overflateskumming. Alt på en bil. Selvforsynt med strøm og luft til maskin og oppvarming av kjemikalier. Minimalt med forberedelse- og nedetid. Topp skumkvalitet fra 15 til 60 kg/m3, alt iht. spesifiserte krav. Våre operatører har over 20 års erfaring innen Polyuretanskumming. Vi gjør vårt beste for å være så fleksible med levering som overhodet mulig.

Polyuretanskum / PUR-skum er et to-komponent skum som sprøytes / fylles. Polyuretanskum blir til ved at de to flytende komponentene blander seg og ekspanderer.

Vi har stor erfaring på området, og har jobbet med bedrifter i hele Norge innen en lang rekke forskjellige bransjer. Vi holder til i Rogaland / Stavanger og kan levere polyuretanskumming i hele Norge. Ta gjerne en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg, så kan vi finne en løsning som egner seg best for deres behov.


Kontakt Oss

    Vi tilbyr uforpliktende befaring til deg som ønsker og se på muligheter i ditt prosjekt. Send oss en melding med en kort beskrivelse av hva du ønsker, så kontakter vi deg så snart som mulig. Ring oss gjerne om du har

    +47 51 41 20 50

    +47 90 68 90 90 (Vakt telefon)

    post@wacoisolering.no

    Tangen 9, 4070 Randaberg, Norway