Om Waco Isolering AS.

Waco Isolering AS er en entreprenør- forretning som driver med teknisk isolering for industri, skip og offshore og deltar i konkurranse om oppdrag over hele Norden. Selskapet ble stiftet i 1988 og har bred erfaring på alle områder innen isoleringsteknikk. Bedriften er moderne utrustet med tidsmessig utstyr, som opereres av godt kvalifisert personell. Materialsalg er også en del av virksomheten. Vi holder til på Dusavikbasen ved Stavanger og sysselsetter ca. 70 ansatte, i prosjekter fordelt over hele Norden. Omsetningen pr. år ligger nå på ca. 50 millioner kroner. Ved større oppdrag benytter selskapet sitt eget kvalitet-sikringssystem basert på NS-ISO9001.
 

Sertifikat fra StartBANK

Sertifikat fra Achilles

Selskapets Ideologi.

1 - på basis av høy produktmessig kvalitet og til konkurransedyktige priser

- ved hjelp av enkel, men profesjonell administrasjon og ledelse - samt dyktige fagfolk med høy kompetanse og erfaring, sikre våre kunder et produkt av høy kvalitet og til kostnadsvennlige prise.

2 Ved større oppdrag benytter selskapet sitt eget kvalitets-sikringssystem som er basert på NS-ISO 9001, hvis hensikt er å sikre at det endelige produkt er i samsvar med spesifiserte krav. Selskapets virksomhet omfatter primært industri, skip, og offshore-installasjoner.


3 Waco Isolering AS er blant de ledende innen bransjen med kunnskaper om det siste på området. Vi ser det som vår styrke at mange av våre medarbeidere har inntil 30 års allsidig erfaring innen alle former for isolering både onshore og offshore.